Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Pere de Ribes

Inscripcions obertes per a les Easter Fun Weeks!

Publicat 04/03/2020

Obrim el període d’inscripcions de les Easter Fun Weeks a Kids&Us Sant Pere de Ribes. Des d’avui podeu inscriure els vostres fills i filles a la propera edició de les nostres setmanes temàtiques en anglès. Els nens i nenes gaudiran amb totes les activitats que ha dissenyat el Departament de Mètode de Kids&Us.

Les Fun Weeks es desenvolupen íntegrament en anglès i s’adrecen a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, tan si són alumnes de Kids&Us com si no. Gràcies a les temàtiques que ens proposa el nostre equip pedagògic, els nens i nenes s’ho passaran bé fent activitats diverses: hores del conte, jocs, cançons, balls... i sempre aprenent un anglès de qualitat, ric i ple de matisos, amb el segell Kids&Us.

Apunteu els vostres fills a viure unes aventures d’allò més divertides

A Kids&Us Sant Pere de Ribes organitzem les Easter Fun Weeks del 6 al 9 d’abril.

L’horari de les activitats serà de 9h a 13h, però podeu portar els vostres fills a partir de les 8h. La recollida serà fins a les 13h30. També hi ha opció d'acollida adicional fins les 15h.

Per a més informació, contacteu amb nosaltres i reserveu plaça avui mateix per a aquestes Fun Weeks!

Compartiu-ho >